Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Linkit • Copyrights

Aamun Kajastus

Olet juuri saapunut Aamun Kajastus- nimeä kantavaan realistiseen susiroolipeliin, mihin on sekoitettu myös ripaus ylläpidon omia ideoita. Aamun Kajastuksessa roolitaan kahdella laumalla, Seve ja Yur laumoilla, mutta hahmokaartiin mahtuu myös erakoita. Roolit sijoittuvat vuoteen 1950, viisi vuotta toisen maailmansodan jälkeiseen elämään Siperiassa, Uralvuorien läheisyydessä. Uralvuorien läheisyydessä piinaa jäisen kylmät talvet sekä kuumat kesät, lukuisat petoeläimet ja kesäisin metsästäjät, kysymys kuuluukin, kuka tahtoo selvitä?
Lueskele sivuja rauhassa läpi, painaen samalla mahdollisimman paljon tietoa mieleesi, että pelaamisesta tulee helpompaa ja sivujen idea on selkeämpi. Haluan vielä ilmoittaa, että roolipeli on vain kokeneille ropettajille, emme valitettavasti ota aloittelijoita ja sivuston ikäraja on 14 vuotta roolien mahdollisen raakuuden ja seksuaalisen sisällön vuoksi, joista ei ilmoiteta roolien alussa joten nuoremmat; teitä on varoitettu.

-Kyoshi & Winoja

Päivitykset

28.12. Pientä perus päivittelyä.

23.12. Sivuja päivitelty ja korjailtu, lisäksi Ympäristö- osioon lisätty pari huomioitavaa juttua, jotka kannattaa käydä vielä katsomassa. Ulkoasu vaihdettu, aika nopeasti tuo edellinen vaihtui mutta tämä nyt pysykööt ehkä hieman pidempään :D Uusi banneri luotu!

20.12. Sivuja päivitelty.

2.12. Sivuja päivitelty, ulkoasu vaihdettu!

11.11. Nopeaa päivittelyä

29.10. Edellisestä päivityksestä on aikaa, mutta ylläpito onkin ollut lomalla, jonka takia ei ole ehtinyt päivittelemään. Sivuja päivitelty ja uusi liittyjä; Celestia hahmollaan! Tervetuloa!

7.10. Sivuja päivitelty, myös Kyoshin yp sivu on päivittynyt. Yksi liittyjä; Mitjatar on erotettu epäaktiivisuuden takia.

2.10. Sivuja on kunnostettu ja vieraskirjaan vastailtu. Winojan ylläpitäjä sivu on julki.

29.9. Uusi liittyjä; Ulvoja! Tervetuloa!

27.9. Ollaan saatu kaksi uutta liittyjää;  Glowe ja Funnits! Tervetuloa!

16.9. Sivuja päivitelty.

5.9. Viekkuun vastattu ja olemme saaneet ensimmäisen liittyneen; Melanien hahmollaan!

26.8. Sivut ovat vielä hitusen kesken, mutta liittyjiä otetaan jo vastaan!

8.8. Sivuja kunnostetaan.

20.7. Sivut luotu ja ulkka lisätty.

 

Mainosapua

©2018 Aamun Kajastus - suntuubi.com