Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kyoshi

Nettinimi: Kyoshi

Lempinimi: Kyo, mutta saa keksiä lisääkin :D

Asuinpaikka: Mikkelin seutu

Harrastukset: Harrastan nykyään pääsääntöisesti tanssia kerran viikossa; lajina toimii showtanssi, mutta siihen rinnalle olen harjoittanut kotona, itsekseen shuffledancea, seuraavan vuoden sisään aloitan varmaankin streetdancen ja nyrkkeilyn, myös ratsastusta on tullut harkittua hyvin vahvasti. Harrastin ennen jalkapalloa, mutta jouduin lopettamaan sen polvivamman takia. Tykkään kotosalla aina lenkkeillä ulkona ja pitää huolta jotenkin kropastani.

Pidän: Urheilusta, luonnosta, astrologiasta ja muusta, mikä liittyy avaruuteen, tieteestä, kavereista, eläimistä, kokiksesta, videopeleistä, musiikista, kielistä, matkustelusta ja vuodenajoista. Lempipuuhaani ovat avaruuden tutkiminen, kirjoittaminen ja nukkuminen.

En pidä: Itikoista/muista kärpäsistä, kipeänä olemisesta, valittajista, eläin rääkkääjistä, kiusaamisesta. 

Muuta: Omistan pienen lukihäiriön, jota ei olla minulle todettu mutta oi kyllä, kyllä sen huomaa :D Virheitä ei yleensä teksteihini tule paljoa, mutta virheet ovat toki havaittavissa. Oon rento tyyppi, eikä painostus tai hoputtaminen ole mulle luontasta ja siksi se saattaa näkyä siinä, että saatan olla välillä asioissa turhankin hidas :D Pyrin aina tasa-arvoon, eikä mua netin puolella näe tuskin kertaakaan huonolla päällä. Olen yleensä aina juuri se ylipirteä, positiivinen tytön tyllerö joka kuitenkin välillä sortuu pieneen pahis käytökseen :D
Olen fin/rus, eli puoliksi venäläinen tytteli josta sain myös inspiraatiota Kajastuksen sijainnin keksimisessä. Mulle on ihan sama, mitä mieltä ihmiset on Putinista mutta jos ei ole mitään hyvää sanottavaa Venäläisistä, älä myöskään sano sitä.

©2019 Aamun Kajastus - suntuubi.com