Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Winoja

Nettinimi: Winoja, jossain paikoissa Kazeraqu, Vinolettija ja Kuu, onhan näitä vähän kerääntynyt.

Lempinimi: Kaikki käy, kunhan itseni tunnistan!

Asuinpaikka: Savonlinna, se pieni kaupunki Mikkelin seudulla.

Harrastan: Tällä hetkellä en omista virallista harrastusta, mutta tykkään uida ja lenkkeillä paljon luonnossa, ylipäätään urheilla. Myös kirjoittaminen, piirtäminen ja eläinten kouluttaminen tanssin ohella ovat aina lämmittäneet sydäntäni. Tykkään myös treenata kroppaani kotona, harvemmin salilla.

Tykkään: Urheilusta, ruuasta, eläimistä, kirjoista sekä kirjoittamisesta. Piirtämisestä, ropettamisesta ja matkailusta, myös kaikenmaailman elektroniikka on kiinnostavaa. Vuodenajoista ja lämmöstä, nukkuminen on lempi asiani myös.

En tykkää: Ihmisistä jotka ovat töykeitä ja aliarvioivia, nokkavia. En myöskään tykkää kopioinnista saati erilaisista hyönteisistä. Kipeänä olokaan ei ole lempipuuhaani. Kiusaamista vastaan olen, vaikka sitä itsekin olen joskus tehnyt huonolla omatunnolla. Valittajat sekä hoputtajat eivät ole mukavaa porukkaa minusta.

Muuta: Omistan astman ja paljon allergioita josjotain kiinnostaa. Olen nainen tai enemmänkin naisenalku. Tykkään myöskin tutustua ihmisiin todella paljon, joten tulkaa vain hihasta vetämään jos paikalle satun!

©2019 Aamun Kajastus - suntuubi.com